Om oss

Våre formål

Å hjelpe med sortering, prioriteringer og løsninger, samt spisse fokusområder i forhold til egne mål og gjøremål.

Å formidle kunnskap og veiledning i forhold til kosthold, relatert til nåtidens livsstilssykdommer.

Å styrke miljø- og klimavennlig bærekraft med miljøledet lønnsomhet, omstilling og digitalisert transformasjon.

#detnytter

Vår visjon

Balansere kunnskap med erfaringer for smartere løsninger.

#kunnskapgirmuligheter

Vår historie

Anabelle C. Gerardo-Unnli er gründer og daglig leder av Decision Making og startet opp bedriften i 2019, under firmanavnet Fuerza Team AS. Så kom Covid-19 og kampen om tilværelsen ble en realitet.

Hennes bakgrunn spenner over mange bransjer som helsevesenet, logistikk, service, restaurant- og serveringsbransjen, reiseliv, vekterfaget, renholdsbransjen, humanitært arbeid, salg og markedsføring, samt de siste årene innenfor bygg og anlegg.

Med bakgrunn i restaurant- og servicebransjen har hennes engasjement og nysgjerrighet på mat og drikke vokst i takt med årene og erfaringene. Hun er en dedikert hobbykokk og er over snittet opptatt av kosthold. Derfor formaliserer og tilegner hun seg mer kunnskap i Kostholdsveileder studiet ved Tunsberg Medisinske Skole og skal veilede pasienter til rabattert pris frem til eksamen er avlagt.

Hennes mangeårige ledererfaringer fra flere bransjer har gitt henne grunnlaget og ekspertisen hun har innenfor HMS og KS, samtidig som hun kan skilte med HMS Rådgiver utdannelsen fra AOF Fagskolen i Oslo. I tillegg er hun både Miljøfyrtårn konsulent og hovedkonsulent (hovedkontormodellen).

Hennes interesse og engasjement i bærekraft, bunner i å kunne gi etterkommere en like frodig og grønn mulighet til oppvekst, som hun selv har hatt. Med bakgrunn i Universitetet i Agder og BI Oslo, har hun både forståelse og tyngde på hva ordet «bærekraft» innebærer. Hennes positive engasjement i å kunne hjelpe kunden i bærekraftig retning, gir kunden grobunn for god forståelse og bærekraftig praktisering i driften.

Hennes nysgjerrighet og sult på læring tar henne alltid videre i søket for å finne smarte og innovative løsninger, med gode prosesser satt i system. Dette for å gi kunden gode opplevelser, rapporter og resultater. Derfor er partnerskapet med ThingWise en viktig del av utviklingen til Fagertun, hvor en del av hverdagen og driften er digitalisert, noe som kommer tydelig frem i det flerårige samarbeidsprosjektet deres GDO.

I 2023-24 realiseres et etterlengtet studie i mentaltrening, som er den siste kunnskaps brikken som manglet (i denne omgang). Dette for å kunne veilede både kunder/ klienter/ pasienter med mentaltrener tilnærming, for deres beste mestrings resultater, styrket lojalitet og dedikasjon til prosjektet og det viktigste av alt: varig endring.

Fra 1. februar 2024 går Fuerza Team inn i en ny epoke ved å tydeliggjøre spesial kompetansen ytterligere. Fuerza Team AS endrer derav firmanavnet til Decision Making.

Aleksander Gerardo-Unnli er co-gründer og underviser i TradingHub og er med-gründer av EYB prosjektene.

Hans bakgrunn omhandler service, lager, logistikk, Forsvaret, logistikk utvikling, LEAN, HMS, rutiner, prosesser, organisasjonsledelse, lederutvikling, opplæring, sikkerhet, strategi utvikling, med mer.

Hans arbeidserfaring er fra lager og logistikk bransjen, med LEAN prinsippene i bunn. Han har vært med på å utvikle avdelinger, logistikk system, Lean kursmateriell, medarbeidere, rutiner, HMS rutiner, bemanningsplanlegging, salg, mersalg, drift, ja lista er lang.

Hans militære bakgrunn i Forsvaret har gitt ham både faglig tyngde, årvåkenhet, taktisk tankegang, nysgjerrighet, besluttsomhet, kommunikasjon ferdigheter og kulturelle tilpasninger, ved å ha vært utstasjonert i utlandet.